Accessibility

Saatavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee KJK Capital Oy:n (”KJK”) kotisivustoa www.kjkcapital.fi ja www.kjkcapital.com ja on päivitetty 20.08.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

KJK on arvioinut kotisivustonsa saatavuutta sekä itse että ulkopuolista analyysiohjelmistoa hyödyntäen. Palvelun saatavuuden osalta arviona on se, että saatavuusvaatimukset täytetään pääosin mutta sivuston aineistossa on yksittäisiä saatavuus-puutteita. Tiedostoista esimerkiksi puuttuu vaihtoehtoisia kuvatekstejä ja kuvien informatiivista tekstisisältöä ole aina esitetty dokumentissa kuvan lisäksi tekstimuotoisena. Tiedostot korjataan saavutettaviksi sitä mukaa, kun niitä päivitetään.

Voitte antaa KJK:lle saavutettavuuspalautetta sähköpostilla kjkinfo@kjkcapital.com

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Sivustolla on julkaistu asiakirjoja ja julkaisuja, jotka ovat pdf-muotoisia tai Office-ohjelmien tiedostomuotoja. Julkaistut tiedostot eivät kaikilta osin ole saavutettavia.